Novosti

Nastup članova na Malom šokačkom sijelu, 3.2.

Pod tematikom “Oj, dorati, moje zlato suvo” naši članovi su 3. veljače nastupili na Malom šokačkom sijelu.

S obzirom kako je ovogodišnja tema bila “Oj, dorati, moje zlato suvo”, članovi su s istoimenom pjesmom započeli svoj nastup. Nakon toga je uslijedila “Lenka” i za kraj “O, Ivane, Ivaniću”.

Također, članovi će pod istom tematikom sudjelovati i na pokladnoj povorci, koja će se održati u nedjelju, 11. veljače.

Dosta je truda i ljubavi uloženo u ovaj nastup, te se nadamo kako je isto i prepoznato od strane publike. ❤️

„Malo šokačko sijelo već dugo se nalazi među najposjećenijim događajima u okviru Šokačkog sijela, što i ne čudi, jer ovim preslatkim malenim licima teško je odoljeti. Uz još neke događaje, folklorne večeri, pokladno jahanje, ovaj je događaj temelj manifestacije. Fotografije ispunjene pozornice i dvorane pokazatelj su kako ono što se radi u sklopu Šokačkog sijela ima smisla i da se ide u pravom smjeru kada je riječ o njegovanju kulturne baštine.

Malo sijelo, uz to što kod svih izaziva najljepše emocije, ogroman je zalog i ulog u budućnost koji nam i ove godine kazuje da imamo puno razloga za zadovoljstvo i osmijehe.

Bravo i hvala ovom prilikom želimo reći svima onima koji svoje vrijeme, znanje, trud, a prije i poslije svega ljubav, tijekom cijele godine ulažu u ovu izuzetno važnu i lijepu svrhu. ❤️“ – tekst preuzet s Facebook stranice Šokačko sijelo Županja

Fotografije: Foto-Video “Focus” Županja i Boravak za osobe s intelektual i mentalnim oštećenjem Crvenog križa Županja

By Martina

Administratorica poslovanja Udruge Golubovi u sklopu programa "Osnažimo se" i voditeljica projekta "Pomoćnik u nastavi"