Novosti

JYSK je svojom donacijom razveselio članove udruge “Golubovi” u Županji.

Međunarodni danski maloprodajni lanac JYSK razveselio je korisnike Društva za pomoć osobama s invaliditetom ‘Golubovi’ iz Županje novim proizvodima za uređenje vrta i unutarnjeg prostora. Tim povodom, najavljen je i dolazak JYSKa u grad i otvaranje prve trgovine u Županji.

Predstavnici JYSKa posjetili su društvo ‘Golubovi’, gdje je Terezija Nemetz sa suradnicima preuzela donaciju ispred udruge.

– Uvijek se trudimo prepoznati potrebe sredine u koju dolazimo. Našim dolaskom u Županju ne otvaramo samo nova radna mjesta već svojim angažmanom u obliku ove donacije odgovaramo na stvarne potrebe ovog grada i njegovih stanovnika. Posebno mi je drago da smo imali prilike korisnicima barem malo uljepšati dane – izjavio je Dražen Eldić, Retail manager JYSKa za Hrvatsku.

Udruga ‘Golub’ osnovana je s ciljem doprinosa zaštiti i unapređenju socijalnog, gospodarskog i pravnog položaja osoba s invaliditetom. Primarno rade na poboljšanju kvalitete življenja i slobodnog vremena te ostvarivanju prava osoba s invaliditetom.

Predsjednica udruge, Gordana Tomić, ovom prigodom zahvalila je djelatnicima JYSKa.

– Neizmjerno smo zahvalni na ovoj lijepoj donaciji koja će uvelike poboljšati naše aktivnosti, te ih učiniti ljepšim i ugodnijim – kazala je.

Leave A Comment

Your Comment
All comments are held for moderation.